Medlemsinformation

Årsmötet 25 februari 2018 beslutade att medlemsavgiften för 2018 är:

600 kr Familj (boende på samma adress)
300 kr Aktiv medlem, 21 år och äldre
150 kr Ungdom, tom 20 år
100 kr Stödmedlem*
500 kr Maximal tävlingsavgift för medlemmar 21 år och äldre
(se förklaring nedan)

Medlemsavgiften inbetalas på Bankgiro 5107-9150, senast 30 april. Givetvis går det bra att blir medlemmar senare under året också. Medlemsavgiften ska dock vara betald innan tävling sker i föreningens namn.

När ni blir medlemmar så registreras ni i vårt medlemsregister. För att vi skall kunna hantera ert medlemsskap på ett bra sätt så är det viktigt att vi erhåller följande uppgifter från er

• För och efternamn
  • Adress (inkl postnummer och ort)
  • Telefonnummer / Mobilnummer
  • E-postadress
  • Personnummer (alla 10 siffror)
  • Uppgifter ovan för samtliga i familjen om ni betalar familjemedlemsskap

Tävlingsavgift: Vi som är 21 år och äldre, betalar våra första tävlingar själva, max 500 kronor. Avgiften för en tävling brukar ligga mellan 50 kr (för små lokala tävlingar) till 130 kr (större tävlingar).

Övriga avgifter: Efteranmälningsavgifter och ”ej startat”-avgifter, samt hyra av ”pinne”, betalas av samtliga (även ungdom). Avgifter för tex O-ringen betalas alltid av den enskilde medlemmen. Kassören gör fakturor på tävlingsavgiften vid säsongens slut. Kontakta styrelsen om ni har funderingar på avgifterna.

Stödmedlem: För stödmedlemmar så betalar klubben ingenting vid tävlingar men där förväntas heller ingen insats av medlemmen vid tex klubbarbete (även om närvaro uppskattas)

Klubbarbeten: För medlemmar så förväntas att alla kan ställa upp vid något eller några tillfällen under året vid våra arrangemang eller vid andra klubbarbeten som hjälper till att finansiera vår verksamhet.

Rabatt: Under 2018 så kommer också de personer som är med på något av våra klubbarbeten att erhålla en rabatt om 200 kr på tävlingsavgiften som faktureras under hösten. Rabatten erhålls också för de personer som fixar sponsorer till klubben.

Policy för avgifter: Läs mer om föreningens policy kring avgifter som beslutades på årsmötet 2015-03-15

Behandling av personuppgifter: Vi lagrar medlemmars personuppgifter för att kunna hantera vår verksamhet på ett bra sätt. Vi lagrar uppgifterna i vårt ekonomiprogram/medlemsregister samt att vi lägger in dem i medlemsregistret i IdrottOnline. Vi behöver hela personnumret för att bla kunna ansöka om lokala och statliga bidrag (tex LOK stödet och SISU lärgrupper). Vi delar aldrig ut personuppgifter eller säljer dem. När vi laddar upp uppgifter till IdrottOnline så överförs de också till tävlingssystemet Eventor där de används för anmälan och resultat för orienteringstävlingar.

Ni kan läsa mer om hanteringen på SvenskIdrottIdrottOnline och på Eventor. Har ni frågor eller funderingar eller vill veta vilka uppgifter som vi har lagrade så hör av er.

Styrelsen / Info     This is a mailto link
Sekreterare Thomas Engberg 070 - 661 03 43 This is a mailto link
Kassör Pernilla Hannus 070 - 692 40 01 This is a mailto link

Information om vilka som sitter i styrelsen finns på annan sida.

Meddela om du bytt postadress eller mailadress till kassören eller någon i styrelsen ovan

Uppdaterad: 27 FEB 2018 19:40
Skribent: Karl-Anders Larsson